DavisCup2009Dit jaar hebben we per team weer 2 A spelers, 4 B spelers en 2 C spelers. Het is altijd lastig om de A en de C rond te krijgen, vooral omdat we de nieuwe winterleden niet kennen en dat zijn er veel dit jaar. We hopen dat we de meeste goed hebben ingedeeld, anders bij voorbaad excusses.

We hebben geprobeerd de probleemweekenden over te slaan maar omdat ieder team dit jaar 4 wedstrijden speelt en we vanwegen inhalen Najaarscompetitie pas 19 november kunnen beginnen lukt dat niet bij de laatste weekenden van kerste- en voorjaarsvakantie. Meldt het zo vroeg mogelijk aan je captain als je niet kan spelen, speciaal die twee weekenden. 

Aanwezig op vrijdag       19:30 uur zodat de captain tijd heeft met zijn team te overleggen.
Aanvang op vrijdag        20:00 uur en dat betekend dat jullie dan al op de baan moeten staan.

Aanwezig op zaterdag   13:30 uur zodat de captain tijd heeft met zijn team te overleggen.
Aanvang op zaterdag     14:00 uur en dat betekend dat jullie dan al op de baan moeten staan.
Zorg ervoor dat je 30 minuten voor aanvang aanwezig bent. Op die manier weten we dat iedereen er is en kunnen jullie genieten van het lekkers dat Peggy weer voor ons gaat kopen. En de de Captain heeft dan voldoende tijd om de indeling met de tegenstander en eventueel met zijn eigen spelers te overleggen. 

Attentie: Er bestaan nog wel eens misverstanden bij regen: IN PRINCIPE WORDT IEDERE WEEK GESPEELD, zolang het weer redelijk is.
Bij een regenbuitje spelen we wel, bij echt slecht weer spelen we niet. Uiteraard spelen we ook niet bij storm of bij sneeuw. 

Als het niet doorgaat wordt de captain ALTIJD en zo tijdig mogelijk gebeld maar de ervaring heeft ons geleerd dat het soms toch goed werkt om de teams te laten komen en dan pas te beslissen. Spreek dit ook met je teamleden af, zodat men niet bij de eerste spetters al gaan bellen ! Als de captain niet gebeld heeft wordt er wel gespeeld.

Hieronder volgen de pouleindeling met alle namen in de juiste landen, gevolgd door de wedstrijden van de diverse poules en als laatste alle wedstrijden an alle poules io datumvolgorde,

VEEL PLEZIER ALLEMAAL
Marianne (036-5313117 of 06-22483528 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
)
Yvonne   (035-6854857 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Annemieke (035-035-6916920 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Poules met landen en namen 2017 2018 v4Wedstrijdschema per poule vr za 2017 2018Alle speeldata Davis Cup Poule rondes 2017 2018

Ga naar boven