De Najaarscompetitie is alweer klaar. Er zijn leuke wedstrijden gespeeld, met veel inzet en plezier. Ook de inzet en aanmoediging van de ouders is altijd erg fijn.
Ook in het voorjaar willen we natuurlijk weer met leuke teams competitie gaan spelen. Maar daar ben jij wel voor nodig. Aan jou daarom de vraag om je op te geven voor de Voorjaarscompetitie 2018 bij De Gooische Vallei.

De groene bal en gele bal competitie wordt gespeeld op de zondag door kinderen vanaf 8 jaar (mits ze eraan toe zijn, kan bij de trainer nagevraagd worden). De tennistrainer bepaalt welke kleur het beste bij een kind past. De trainers hebben steeds meer kennis en vergelijkingsmateriaal opgebouwd om in te schatten in welke kleur kinderen het beste kunnen spelen.
Meer informatie is te vinden op www.knltb.nl en www.tenniskids.nl Competitie is tennissen met andere jongens en meisjes tegen andere verenigingen. De competitie begint in april en eindigt begin juni, in totaal ca. 7 wedstrijden/dagen. De data zijn te vinden door hier te klikken.

De competitie is toegankelijk voor iedereen die lid is van DGV. Let op! Jongens en meisjes die via de vereniging selectietraining krijgen zijn verplicht zich op te geven!

Als je nou heel graag met iemand speelt, dan kun je je ook als team opgeven (minimaal 5 spelers).

Van ouders/verzorgers wordt verwacht dat ze het team coachen en begeleiden. De kosten om mee te doen aan de voorjaarscompetitie bedragen 15 euro per persoon.

Het indelen van de competitieteams zal zoveel mogelijk geschieden op basis van: niveau, beschikbaarheid en vriend/vriendin. De jeugdcommissie behoudt zich het recht voor om van dit indelingsschema af te wijken. Tevens zou het kunnen gebeuren, dat bij onvoldoende inschrijvingen, er geen team beschikbaar voor je is. In dat geval zullen wij je bijtijds inlichten.
Inschrijven voor 25 november 2017 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Jeugdlogo klein.jpg

We kijken naar jou uit!

Jeugdcommissie de Gooische Vallei/Carin

Ga naar boven