najaarscompetitieDe Voorjaarscompetitie schiet al weer aardig op dus is het tijd om te denken aan de NAJAARSCOMPETITIE. Ook dit jaar is het weer: VOL = VOL. Wie het eerst komt het eerst maalt.

Hier vind je een inschrijfformulier in .pdf. Dat zou normaal invulbaar moeten zijn maar lukt niet bij iedereen.
Je kan ook kiezen voor een inschrijfformulier in .doc (Word dus).


- Er worden alleen dubbels gespeeld, 4 stuks totaal. Dus vaak geen hele lange wachtdag
- Vindt plaats vanaf donderdag 13 september tm zaterdag 28 oktober (daarna nog 2 of 3 inhaalweekeinden, dit indien nodig).
- Voor teams HerenDubbel, DamesDubbel en gemengd. (catagoriën 17+, 35+ en 50+).

Speeldagen en begintijden voor diverse catogoriën zijn:
50+ :  MD en DD en HD op VrijdagOCHTEND (tussen 11 en 13 uur)
35+ :  MD en DD en HD op VrijdagAVOND      (19 uur)
17+ :  MD en DD en HD op Vrijdagavond  (19 uur)  en  Zaterdag (Tussen 9 en 16:30 uur. Begintijd wordt bepaald door de thuisspelende vereniging.
17+ :  DD op Donderdag OCHTEND  (10 uur)

Voor de zaterdag geldt dat men NIET zelf kiezen mag voor de ochtend of de middag. De thuisspelende vereniging bepaald per team de begintijden.

Ivm de indeling van de banen hebben we ZATERDAGS maar plek voor 16 teams, en voor de vrijdag 8 teams dus VOL=VOL (en ook echt deze keer)

Voor de jeugd is deze competitie op zondag (info daarvoor volgt).

Na gelang de aanmelding wordt er door de KNLTB gekeken naar sterkte en grootte van poules (kan dus poule van 4 (dubbele competitive), 7 of 8 teams worden).
Het is niet vanzelfsprekend dat je in een ochtend of een middag editie wordt ingedeeld, ook thuis niet.

Lijkt het jullie wat, inschrijven kan ALLEEN in teams van minimaal 5-6 personen. Inschrijfgeld is € 65,-. 
* Ballenkokers met 3 ballen voor de thuiswedstrijden kosten € 4,50- LET OP: Geen statiegeld meer!! Ballen blijven jullie eigendom.

SLUITING inschrijving is 17 juni (houd er dus rekening mee dat er een inschrijvingslimiet is in de poules, dus hoe eerder hoe beter want vol=vol). 
INSCHRIJVINGEN met hele Teams (niet induvidueel) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van: Inschrijving Najaarscompetitie 2018 of in de rode bus in de hal deponeren.

Vermeldt alle spelers die in je team zitten inclusief hun KNLTBnummers.
Opgeven als RESERVESPELER kan met hetzelfde formulier. Kruis aan dat je reservespeler wilt zijn en vul je gegevens in bij Captain. Geef eventueel ook aan wanneer je wel/niet wilt invallen.

LET OP: Als je niet binnen twee dagen antwoord krijgt op je mail dan is er wat mis gegaan en heb ik de mail NIET of in Spam ontvangen. In dat geval graag nogmaals sturen of even bellen: 06-22483528.

Voor wie nog de voorjaarscompetitie speelt heel veel succes en we zien elkaar wel weer op de baan.

Met vriendelijke sportgroeten,

Robert Wijnand en Marianne Klaus

Ga naar boven