tenniscompetitie klein
Het is weer tijd om in te gaan schrijven voor de voorjaarscompetitie 2018.

Voor de drukke competitiedagen geldt: Wie het eerst komt, het eerst maalt. Op de vrijdagavond kunnen we maximaal 8 teams kwijt.

Hier volgen de data waarop gespeeld wordt.

Data voorjaarscompetitie 2018 v2

 

Voor de nieuwe leden geldt: je wordt verzocht zelf een team samen te stellen. Ook kan je je alleen als reservespeler opgeven. Daar kan je dan het verzoek bij doen om, indien mogelijk, nog in een team geplaatst te worden. We geven geen enkele garantie maar regelmatig zoeken de bestaande teams nog een of meer extra spelers of heb ik meer zoekende spelers. Geef wel je KNLTB nummer, speelsterkte en telefoonnummer(s) en email er dan even bij op in het vakje voor de teamleden.

De teams moeten bij voorkeur bestaan uit minimaal zes mensen omdat we anders heel veel problemen hebben om alle dagen met complete teams op de baan te staan. En de captain is daar zelf verantwoordelijk voor. Heb je nog spelers nodig meldt het ons dan. Wij hebben soms nog wel iemand.
De teams moeten zelf invallers zoeken maar ze krijgen wel een lijst(je) met invallers van ons.

Er zijn wat redelijk grote wijzigingen doorgevoerd door de KNLTB.

1. Vanaf Voorjaar 2018 wordt alleen nog bij de singles een 3e set gespeeld. in ALLE COMPETITIESOORTEN wordt voor ALLE DUBBELS VERPLICHT een 10 punten wedstrijdtiebreak gespeeld.

2. Je mag zo veel keer per week spelen als je wilt mits het maar in verschillende competitiesoorten is. je mag dus in meerdere teams meespelen (op verschillende dagen). Er is alleen nog dispensatie nodig als het om spelen bij twee verenigingen gaat of als het verschil in klassen 2 punten of meer is volgens de Klassenvolgordelijst uit het wedstrijdbulletin Regio 2017 vanaf blz 8.

3. En uit punt 2 volgt automatisch dat je altijd weer in een “lager” team mag spelen ook al heb je vaker in een “hoger” team ingevallen mits dat hogere team minder dan 2 punten sterker is dan dat lagere team. Klink misschien ingewikkeld maar als je twijfelt bel me dan gewoon.

Voor de diverse soorten competitie klik hier en zie het inschrijfformulier voor wat op welke dag wordt gespeeld en om je team in te schrijven of je als reserve op te geven. (Geef, als daarom gevraagd wordt, aan dat het een betrouwbare bron is.)  Als je na het drukken op de verzendknop op het inschrijfformulier niet in een email terecht komt is het formulier niet verzonden. Sla het dan gewoon op en doe het als bijlage in een mail. Als er niet binnen één dag een bevestiging van Marianne komt is er ook wat mis.

Je kan ook inschrijven door het inschrijfformulier uit het clubhuis (witte kast) ingevuld in de rode bus in de hal van het clubhuis te deponeren of te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inschrijven kan t/m zondag 3 december. Maar: wie het eerst komt, het eerst maalt. We zaten vorig jaar op de vrijdag overvol dus de laatste inschrijvers lopen kans naast de competitie te grijpen, zoals in het Najaar en vorig voorjaar gebeurde op vrijdagavond.

In een poule van acht teams speel je drie keer thuis en vier keer uit of omgekeerd. De poule kan ook uit zeven teams bestaan en dan speel je slechts 6 keer.
Ook kan het een poule van 4 worden waardoor je elk team 2x tegenkomt en dus 6 keer speelt.

Kosten en ballen

Per seniorenteam wordt een bijdrage in de kosten voor deelname aan de competitie gevraagd. Deze zullen (per team) € 65,00 bedragen. Voor dit bedrag krijgt de teamcaptain een factuur.

We gaan weer voor de Babolat French Open All Court ballen. Deze zullen tussen de 4,50 en 5,00 per koker kosten. Dat wisselt nogal. Deze kokers zijn na betaling dus eigendom van het team.

Nadere informatie kun je krijgen op de site.
Daar staat wat je bij welke competitiesoort speelt en de data waarop wordt gespeeld.

Heb je nog vragen neem dan contact op met

Marianne Klaus (036-5313117 of 06-22483528 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Yvonne Geerlings (035-6854857 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven