tenniscompetitie klein


Het is zover. Alle wedstrijden zijn bekend. Jullie kunnen dus vast kijken wanneer jullie op ons eigen mooie park gaan spelen of gaan genieten van een ander mooi park.

Het opvragen van de wedstrijdetails voor de Uit wedstrijden en het invullen van de uitslagen is dit jaar weer eens gewijzigd. Alles betreffende competitie loopt nu via mijnknltb.toernooi.nl. Als je op toernooi.nl al geregistreerd bent kan je die gegevens nu ook gebruiken voor mijnknltb.toernooi.nl. Dit zou allemaal ook op mobiel en tablat van welk merk dan ook moeten werken.
Ook 

En dan deze tekst uit een mail van de KNLTB over de competitie: 

Communicatie richting competitiespelers

Natuurlijk wil je alle competitiespelers op de hoogte brengen van de indeling. Het is voor hen het hoogtepunt van het tennisseizoen! Spelers kunnen alle informatie over de indeling vinden op www.knltb.nl/indeling. Hier vinden ze tevens een eenvoudig stappenplan hoe ze de indeling kunnen vinden in de nieuwe MijnKNLTB omgeving. 

Kijk er vooral nu alvast naar. Er is heel veel verandert. De MijnKNLTB app werkt niet meer.
 

Hier vind je ook de Thuiswedstrijden Donderdag- en Vrijdagmorgen, het Baanschema Vrijdagavond, het Baanschema Zaterdag en het Baanschema zondag met daarop alle aanvangstijden voor de thuiswedstrijden. Op de Baanschemas kan je ook zien welke banen er zijn voor vrijspelen. Het is niet altijd gelukt iets vrij te houden. Op de Vrijdagavond zijn er GEEN banen vrij.

Veel pelzier alvast
Marianne
teams met Wedstrijdschemas v3 kl

Ga naar boven