tennis enkel

Helaas kan er NIET MEER WORDEN INGESCHREVEN OP DE VRIJDAGAVOND EN DE ZATERDAG.Op de volgende competitiesoorten kan nog wel worden ingeschreven:

Zondag op alle soorten, vrijdagmorgen HD 50+ en GD 50+ en dinsdagmorgen en donderdagmorgen op DD 17+

= = = = = = = = = = = 

Het is zover. Ik heb voldoende info binnen van de KNLTB om de inschrijving te openen. En dus vinden jullie hier een inschrijformulier in .pdf en een inschrijfformulier in .docx 


Voor wat betreft onze regio (Midden) is er weinig gewijzigd. De Dames Dubbel 50+ en Heren Dubbel 50+ op zaterdag zijn vervallen. Hierin hebben we nooit teams gehad dus dat lijkt mij geen probleem.
Landelijk is er ook niet veel veranderd. Daar zijn 3 nieuwe compettiiesoorten toegevoegd op de zondag:
Dames Dubbel 
Heren Dubbel
Gemengd Dubbel.
Aangezien dit Landelijke competitie betreft is er geen minimale leeftijd voor deze competitievormen.

Omdat er zoveel veranderd is en de Regiogrenzen zijn afgeschaft zijn de ploegenrechten vervallen. Dus als jullie bijvoorbeeld vorig jaar 2e klasse speelden terwijl de laagste klasse een 3e klasse was dan kan het toch zijn dat jullie in de 3e klasse worden ingedeeld. Ik moet van elk team een ploegenopgave meesturen en de KNLTB bepaalt dan aan de hand van de gemiddelde rating en het aantal inschrijvingen welk team er in welke klasse geplaatst wordt.  Hieraan kan ik helemaal niets veranderen. Ik kan hooguit alleen de vier sterkste spelers opgeven. Geef dus vooral ALLE spelers uit het team op zodat ik hier goed op kan letten. Dit is een eenmalige aktie.Jullie kunnen gewoon aan het eind van het seizoen weer promoveren (of degraderen) en spelen bij promotie echt in 2020 weer een klasse hoger. Alle rechten worden gewoon opnieuw ingesteld. 

Ga naar boven