Dit weekend is ons gezellige Open Toernooi gestart met 336 deelnemers in diverse categorieën. We hebben tot nu toe prachtig weer en de eerste wedstrijden zijn fanatiek en sportief gespeeld. Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Brasserie 22, Boerhout Sport, Hyundai Wittenberg, Biercafe de Barbier, Restaurant Faulk, Hocras, Meubelmaker van Diemen, Luxonos (licht, geluid & evenementenverzorging).

Zoals altijd zijn er gezellige festiviteiten en naast het tennis leuke activiteiten. Denk aan: Karaoke, Speciale bieren, Kaas- & Wijnproeverij en muziek, zodat de voetjes van de vloer naast de baan kunnen en mogen!
Alle deelnemers, supporters (familie, vrienden, kennissen & kinderen) zijn van harte welkom op ons toernooi.

Zoals gebruikelijk hebben we iedere avond weer een lekker menu en de bekende BBQ op zaterdag. Iedereen mag en kan zich hiervoor opgeven.

  • Maandag - Roti-rol
  • Dinsdag – Hollandse mosselen
  • Woensdag – Kip met patat
  • Donderdag – Lasagne met later op de avond een kaas- & wijnproeverij
  • Vrijdag – Indonesische maaltijd
  • Zaterdag – BBQ (gratis voor deelnemers van het toernooi)

De kosten bedragen per menu 9,50 euro en de catering verneemt graag een dag van te voren de reservering. Voor de BBQ op zaterdag willen we uiterlijk maandag 13 augustus je aanwezigheid/deelname vernemen, dit ivm de bestelling bij onze cateraar. Je kunt dit telefonisch via 035-6912771 doen of per mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en aantal. Geef dan even duidelijk aan voor welke dag/menu. Natuurlijk is het ook mogelijk om je in te schrijven bij de wedstrijdtafel in het clubhuis.

Naast de menu’s hebben we ook dagelijks onze bakplaat & broodjes uit de oven. Deze worden met liefde klaargemaakt en zijn lekker vers. Op de bakplaat bakken we een lekkere saté of een hamburger. Bestellingen kunnen eerst binnen betaald worden middels pin aan de kassa, waarna je met bon naar buiten bij de bakplaat je bestelling kan doen.
Kom allen gezellig kijken en of spelen!

Sportieve groet,
Commissie Open Toernooi De Gooische Vallei

Ga naar boven