Tennisvereniging Huizen organiseert dit jaar alweer voor de elfde keer het
R&A Open dubbeltoernooi. Het toernooi wordt gespeeld van 2 t/m 10 maart 2019 op het mooie park van Tennisvereniging Huizen (tegenover winkelcentrum Oostermeent). Ook dit jaar spelen we volgens het actuele ratingsysteem. Dat wil zeggen dat spelers niet meer ingedeeld worden op basis van de speelsterkte op hun KNLTB pasje maar op basis van hun actuele rating.

U kunt inschrijven in de 17 +, 35 + en in de 55 + categorie. De 55 + categorie (6 en 7) wordt ’s middags gespeeld. Na de wedstrijd hebben we altijd lekkere borrelhapjes voor de deelnemers en onder het genot van een drankje is de rivaliteit alweer snel weg.

We spelen in poules, dus u speelt altijd minimaal twee wedstrijden. Om te voorkomen dat de wachttijden te lang oplopen, spelen we in de poulefase een wedstrijdtiebreak in plaats van een derde set.

Ons park heeft acht Smashcourtbanen, zodat er ook onder minder gunstige weersomstandigheden gewoon gespeeld kan worden. In 2018 kon het toernooi helaas niet door gaan in verband met de winterse omstandigheden maar de drie jaar ervoor hadden we de eerste rokjes dag van het seizoen te pakken. In de finales is dat genieten!

Inschrijven kan vanaf 14 januari 2019 via toernooi.nl of www.tvhuizen.nl

Meer informatie komt beschikbaar op onze facebook pagina. Like en volg ons!

https://www.facebook.com/RA-Open-dubbel-toernooi-TV-Huizen-539144506554101/

Namens de toernooicommissie,
Bas Bakker

T.V. Huizen
Bovenmaatweg 94
1274 RN Huizen

Ga naar boven